Welkom!

Digitale verwennerij

Proficiat, je hebt ons gevonden, de bakker van het lekkerste boerenbrood van België ;-)! Waarom we dit mogen zeggen lees je op de pagina waarop onze geschiedenis beschreven staat, de vele foto's laten je een beeld zien van de bakkerij van toen en van nu, van 1886 tot heden!

In de webshops doen de foto's van onze producten je gegarandeerd watertanden! Je kunt ze hier direct bestellen en betalen, ideaal voor haastige shopper, bestellingen krijgen voorrang in onze winkels. Je vind er ook alle info omtrent prijzen en allergenen. 

Bel, mail of bezoek ons!

Praktisch is de pagina met daarop de contactgegevens, openingsuren en locaties van onze winkels zodat je weet wanneer je er terecht kunt. Op de contactpagina kun je zien wie verantwoordelijk is voor eender wat in onze bakkerij met daarbij de contactgegevens.

Join the club

Ben je op zoek naar weekendwerk of wil je je stage in onze bakkerij doen? Surf naar de pagina "Verwenners gezocht" en laat je gegevens achter. Witte raven zoals ervaren patissiers mogen altijd vrijbijvend solliciteren!

Privacyverklaring

Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.